Sin categoría

Et recuperes fàcilment dels moments difícils a la vida?

post_resiliencia_20151119-690x462

La resiliència psicològica és la capacitat que té una persona per a resistir i superar situacions complicades de la vida. Està relacionada amb l’autoestima. Està demostrat que la resiliència d’una persona és major quan compta com a mínim amb una bona relació afectiva amb una persona. Quan un subjecte es comporta de manera resilient, se sap que pot recuperar-se després d’una vivència traumàtica, i fins i tot pot sortir-ne enfortit.

Hi han persones que per naturalesa són més resilients, però la resiliència també es pot aprendre. Per a les persones amb més dificultat de resiliència, l’ajuda d’un professional de la psicologia, pot ser molt útil per aprendre a desenvolupar aquesta capacitat.

En aquest vídeo, s’explica molt clarament el significat de la paraula resiliència:

 


Entrades relacionades

Deixa un comentari

El teu comentari*

Nom*
Webpage

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. CERRAR